2.1 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Mi Hazánk: Miért támogatja Jakab Péter és a Jobbik, hogy 200 milliót szórjon el Lyukóvölgy integrációjára a miskolci városvezetés?

Fel kell tenni a kérdést, miért támogatja Jakab Péter és a Jobbik, hogy Lyukóvölgy integrációjára 200 milliót szórjon el az új, jobbikosokat is soraiban tudó miskolci városvezetés? – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

A politikus szerint érdemes felidézni a néhány évvel ezelőtti jobbikos sajtótájékoztatók címét és tartalmát, mikor a Jobbik még nem volt része a balliberális koalíciónak. Példának okáért említi a 2012-ben “Kriza Ákos kérdezze meg akarnak-e roma központot a miskolciak?” címmel tartott sajtótájékoztatót. Vagy 2013-ban “Az elmúlt 22 év felzárkóztató politikájára is nemet mondtak a Miskolciak” címmel. Ekkor hangzott el, hogy:

“Az embereknek elegük van a pozitív diszkriminációból, a vég nélküli segélyezésből.”

2014-ben a 150 milliós lyukóvölgyi felzárkóztatási program kapcsán Jakab Péter az alábbiakat mondta: “Azonnali hatállyal állítsák le a telepek fejlesztésére elnyert milliók költését a pályázati pénzt pedig adják vissza az adófizetőknek!”

Pakusza úgy véli,

ilyen megnyilvánulások után különösen visszás, hogy a városban hatalomba került Jobbik immár támogatja ezt a 200 milliós újabb “felzárkóztató bizniszt”.

A politikus szerint ez is egy újabb bizonyítéka annak, hogy a baloldal programja érvényesül, a Jobbik ahhoz igazodik. Pontosan látszik az is, hogy az ellenzéki összefogáson belül a Jobbik súlytalan, a hatalomért az elvei után már a programját is feladta.

A Mi Hazánk Mozgalom leállítaná ezeket az értelmetlen pénzszórásokat. Szerintünk a törvények szigorítására, a hatósági munka hatékonyabbá tételére, és a gyermekvédelem fejlesztésére lenne szükség

– zárja közleményét Pakusza Zoltán.

Magyarjelen.hu

 

További híreink

Áramkimaradások lesznek Franciaországban, sok helyen az oktatás is szünetelni fog

Horváth Tamás

A MOL a jövő héten sem szállít üzemanyagot egyes benzinkutaknak

Magyar Jelen

Feldühödött autósok vonszolták le az útról a forgalmat akadályozó klímaaktivistákat (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben