3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldGazdaságHírek

Mi Hazánk- “Nem kell a harmadik McDonald’s Kecskemétre, járványszolidaritási adót a koronavírus haszonélvezőire!”

A felelőtlen, túlzó, értelmetlen és részrehajló lezárásoknak köszönhetően kecskeméti vállalkozások százai mentek tönkre. Közkedvelt, évtizedek óta működő üzletek tucatjai jelentettek csődöt a Fidesz és a balliberálisok által alkotott covid-koalíció hibás gazdasági döntései miatt. A járvány első hullámának idején a Mi Hazánk egyedüli erőként mert szembemenni az üzletek és a munkahelyek bezárásával. A kormánymédiában elhallgatott tüntetésünkön megüzentük a Fidesznek: „Gyurcsányt zárjátok be, ne a munkahelyeket!”

A Mi Hazánk Kecskeméten is az egyetlen politikai formáció, amely elutasítja az oltások kötelezővé tételét, az oltatlanok megkülönböztetését és a gyerekek kísérleti vakcinával való beoltását. A bajba jutott helyi, értékteremtő családi vállalkozások megsegítése helyett a város vezetése most cinikus módon a McDonald’s harmadik kecskeméti éttermének megnyitását támogatja.

Szeberényi Gyula Tamás (jobbra), a Fidesz jelöltje -hiros.hu

Különösen felháborítónak és ízléstelennek tarjuk, hogy Kodály és Katona városában a gyorsétterem megnyitásából a helyi Fidesz még ünnepet is csinált, hiszen a koronavírus haszonélvezői újabb üzletének átadásához Szeberényi Gyula Tamás (a kormánypárt jelöltje) mellé még „sztárvendégeket” is hívtak Gájer Bálint és Bombera Krisztina személyében.

A Mi Hazánk zsíros üzletek helyett járványszolidaritási adót vetne ki a koronavírus haszonélvezőire!

-Zárja közleményét Faragó Dániel, a Mi Hazánk kecskeméti országgyűlési képviselőjelölte.

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben