19.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Reagálás a korlátozások meghosszabbítására

“Nincs itt az ideje a nyitásnak” – mondta Gulyás Gergely a mai kormányinfón, tehát minden bizonnyal újra meghosszabbítja a korlátozásokat a kormány. A korábbi – két hét zárást követő – nyitásról szóló ígéretekből megint nem lesz semmi, pedig a nemzeti konzultáció is erről szólt. Ehhez képest múlt hét végén Orbán Viktor már arról beszélt, hogy megjósolhatatlan, mikor lehet nyitni – összegezte az eseményeket közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A politikus emlékeztet, a Mi Hazánk az egyetlen lezárásellenes párt, szerintük

a veszélyeztetetteket kellene védeni, és az országot, a gazdaságot hagyni kellene működni, mert a lezárások miatt is életéveket veszítünk.

“Korlátozottak a sportolási lehetőségek, és egy éve nincsenek normális testnevelésórák sem. Ezek mind az egészségre károsak. Számtalan egészségügyi beavatkozást nem végeznek el a járvány miatt: az erre váró emberek állapota így folyamatosan romlik” – véli a párt elnökhelyettese.

A Mi Hazánk tiltakozik a túlzott lezárások ellen, és járványszolidaritási adót vetne ki a koronavírus haszonélvezőire: a gyógyszeripari vállalatokra, a kaszinókra, a multinacionális kereskedelmi vállalatokra és a kommunikációs tech-cégekre. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy míg magyarok százezrei kerültek rendkívül nehéz helyzetbe, mások most is csak gazdagodnak

– zárja közleményét Dúró Dóra.

Magyarjelen.hu

További híreink

Trump és Orbán titka, ami miatt Toroczkai kér valamit tőlük (+videó)

Szabó Norbert

Áder kegyeitől függ a kisebbségiek által meghurcolt pécsi tanár sorsa

Faragó Dániel

A Mi Hazánk kasztrálná Kaletát

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen