7.1 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Miből telik hatmilliós hirdetésre egy iskolaigazgatónak? – a Mi Hazánk tiszta kampányt követel Miskolcon is

 

Miből tudja finanszírozni a kampány költségeit Veres Pál független jelölt? – tette fel a kérdést Fülöp Erik, a Mi Hazánk képviselőcsoportjának vezetőhelyettese Miskolcon tartott sajtótájékoztatóján. Az országgyűlési képviselő több mint furcsának nevezte, hogy egy magát függetlenek beállító polgármesterjelölt plakáterdővel árasztotta el Miskolcot, kiadványai, szórólapjai vannak, és az interneten is milliókért hirdeti magát.

– Adja magát a kérdés, hogy egy valóban független jelölt, egy gimnáziumigazgató miből tudja finanszírozni a kampány több tízmillió forintos költségét. Kimutatható az is, hogy a legnagyobb közösségi oldalon közel 6 milliót fektetett hirdetésekbe. Szeretnénk egyértelmű választ kapni arra, honnan van erre a célra ennyi pénze? – fogalmazott Fülöp Erik. – Megválasztása esetén Veres Pál kinek tartozna elszámolással, ki fogja az utasításokat adni neki? – kérdezte.

A Mi Hazánk Mozgalom Miskolcon is  – ugyanúgy, mint az ország többi településén – adományokból, tagdíjakból és a jelöltek saját felajánlásaiból kampányol – ezt már Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk miskolci polgármesterjelöltje mondta, aki arról is beszélt, hogy az elvándorlás oka az, hogy Miskolcon az országos átlag alatt vannak a bérek. – Le kell ülni tárgyalni a kormánnyal arról, hogy az állami cégeknél emeljék a béreket, ami kedvezően hathat a magánvállalkozásokra is – hangoztatta.

forrás: minap.hu

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben