7.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Migránsok lövöldöztek a magyar-szerb határ közelében (+VIDEÓ)

Ismét migránsok lövöldöztek a vajdasági Horgoson, ezúttal a település központjában.

A horgosi polgárok arról tájékoztatták a Magyar Nemzetet, hogy a településen csütörtök délután óta lövöldözéseket hallanak. A Horgos A Mi Falunk nevű Facebook-csoportban pedig közzé is tettek egy, a falu központjában készült videót, amelyen látható, ahogyan a bevándorlók menekülnek a település központjában, közben lövések dördülnek el.

 

Egy másik videóban pedig az látható, hogy valamivel 18 óra előtt gépkarabélyokkal felfegyverkezett kapucnis férfiak vonulnak végig a Bartók Béla utcán.

 

A Facebookon többen is azt írták, hogy már nem mernek éjszaka az utcára lépni, féltik gyerekeiket. A házakban sem merik őket egyedül hagyni. A falubeliek egyúttal rendkívüli falugyűlés összehívását kezdeményezték. Mint írják, nincs mire várni, azonnal cselekvésre van szükség. A Pannon RTV információi szerint leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek. A helyi lakosoknak nem esett bántódásuk.

 

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

„Nem fogjuk hagyni, hogy a hazánkban cigányterror uralkodjon!” (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben