5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

“Mihazánkozott” egyet a “kormány romaügyi lelkiismerete”

Megszólalt a Parlamentben Varga Ferenc, a Jobbik “kvótacigánya”, aki magát nemes egyszerűséggel a “kormány romaügyi lelkiismeretének” aposztrofálta. Ilyen erős kezdés után várható volt, hogy valami nagyon “fontos” témát fog kibontani, olyat “amit még senki nem tett meg”.

“Tudják, van itt egy párt, a Mi Hazánk Mozgalom…” – tért rá a lényegre, amely párt szerinte “magyart és magyart fordít egymással” szembe, ami lássuk be, fából vaskarika érvelés.

Drámai kifejezésekért sem ment a szomszédba, a “gyűlölet vámszedőinek” nevezte a nemzeti ellenzéki pártot. Egyébként kiderült, hogy a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) legutóbbi akciójára gondolt. Erről portálunk is írt, érdekes módon a Jobbik politikusa az okokba nem ment bele, s azt sem bontotta ki, mi történt ott. Mi azért frissítsük fel az eseményeket.

– Csütörtökön egy “nem éppen magyar” származású férfi halálra verte, majd felgyújtotta ismerősét Mezőhegyesen. A brutális gyilkosság az egész települést megrázta. Mivel a lakosság bizalma a rendőrségben és az állami szervekben finoman szólva is igen silány, ezért többen helyettük inkább tettre kész nemzeti mozgalmakat kerestek meg. Akik habozás nélkül a segítségükre siettek – írta akkoriban a MÖM.

Ezután siettek a településre a MÖM tagjai, ahol a helyiek kegyeleti megemlékezést tartottak az áldozat emlékére.

Voltak olyanok is azonban, erről pedig megint nem számolt be Varga a Parlamentben, akiket senki nem hívott, és akik valóban feszültségeket szítani mentek Mezőhegyesre. Nem másról van szó, mint Száva Vincéről és bűnözői köréről, bár ők ezt “roma jogvédelemnek” nevezik.

A céljuk egyértelműen a helyi cigányság hergelése volt, még véletlenül sem azért utaztak oda, hogy igyekezzenek hatni a helyi cigányságra, hogy a bűnözői életmód nem lehet példa. Azonban a helyi lakosok egyértelműen kifejezték, nem kérnek Száva uszításából.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben