8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Minden erővel az LMBTQ-propaganda ellen az Istenért és a Hazáért!

Magyar Testvéreim!

A Szent Koronára tett eskü kötelez bennünket arra, hogy védjük kiharcolt értékeinket, kultúránkat, a hazánkat, és ebbe a harcba az is beletartozik, hogy hallassuk hangunkat ott, ahol megjelennek a deviáns, elkorcsosult alakok, akik ellen kötelességünk harcolni ameddig élünk.

Talán az utolsó háború zajlik most ellenünk az európai gondolkodó ember, vagy ahogy mostanában mondjuk az északi civilizáció társadalmai ellen. Egy világháború amely több fronton zajlik és ebben az ellenünk indított harcban most már tisztán látszi , hogy az egyik legveszélyesebb és legkártékonyabb fegyver, amely a digitalizált világ közreműködése által az emberi tudatot támadja meg, nem más mint az LMBTQ-propaganda.

Amely olyan szinten ferdíti el a fiatalságunk gondolkodását és teszi szellemi impotenssé a magyar férfiakat, hogy már fizikálisan is képtelenek betölteni a teremtő által rájuk ruházott, domináns hím szerepét.

Most kell lépnünk, mert ez most a mi felelősségünk is, és azoké akik még képesek gondolkodni, hogy ebben az anarchiaközeli állapotban, amelyet tudatosan a társadalmunkra szabadítottak rá, megvédjük a fiataljaink lelkét és szellemét.

Nincs mire várnunk!

Találkozunk holnap Pécsen, 14 órakor a Barbakán téren.

Minden erővel az LMBTQ-propaganda ellen az Istenért és a Hazáért!

László Attila Tibor, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

További híreink

Az elvei mellett Miskolcot is elengedte a Jobbik

Faragó Dániel

Irán erősíti katonai jelenlétét Szíriában

Kiss Albert

Magyarország számára Trump volna kedvezőbb, vélekedik a hazánkban élt amerikai politikai gondolkodó

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen