5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Minden harmadik állami alkalmazottnak “bevándorló hátterűnek” kell lennie Hannoverben

A „sokszínűség” nevében a kormánypárt részéről a Zöldek (Die Grünen) Hannoverben új gyakorlatot vezetnek be, mely értelmében minden harmadik állami alkalmazottnak a városban bevándorlónak kell lennie. Németek kizárva – derül ki a Summit News beszámolójából.

A zöld polgármester érti a dolgát!

– örvendezett a török származású Filiz Polat, a Zöldek parlamenti alkalmazottja.

Hannover polgármestere Belit Onay egyébként maga is török származású. Tehát ezúttal nem arról van szó, hogy egy vérliberális német akarja kiszorítani sajátjait az állami hivatalból, hanem egy hatalmi pozícióba juttatott török mutatja, hogyan is fog kinézni az új Németország.

2026 végére minden harmadik állást bevándorló fogja betölteni

– magyarázta Polat pártja elképzeléseit.

A bevándorló város

A Zöldek célja megszilárdítani Hannover hírnevét, mint „bevándorló város”, mely érdekében még a kormány is reklámkampányt indított, hogy „motiválja a fiatalok bevándorlását családostul”. Ez egyébként kísértetiesen összecseng azzal a törvényjavaslattal, amit a balliberális német kormány fogadott el, mely jelentősen megkönnyíti a bevándorlást és munkavállalást Németországban.

A hannoveri kampány azonban nem éri be ennyivel. A török polgármester ennél is messzebb ment:

a város iskoláiban bevezetik a „sokszínűség napját” melynek részeként „antirasszita oktatásban” is részesülhet a német diákok. De azok a helyi cégek és vállalkozások is jutalomban részesülhetnek, akik „kellő számú bevándorlót” foglalkoztatnak a németek helyett.

Graf Lambsdorff, az FDP színeiben kifogásolta a javaslatot, szerinte ugyanis sérti Németország diszkrimináció-ellenes törvényét. No, nem úgy, ahogyan gondolnánk. Lambsdorff nem amiatt aggódik, hogy a németeket faji alapon különböztetik meg, hanem éppen az ellenkezője. Mint panaszkodott:

És mi történik a másik kétharmaddal? Azt csak németek tölthetik be!?

A Zöld Párt terve aligha meglepő, hiszen már júliusban indítottak egy reklámkampányt az ország jövőjéről. A videóban egyetlen fehér ember sem kapott szerepet. Ez a balliberális jövőkép Németország számára.

A globalisták által megálmodott Európa

Az pedig már egyenest a humor rovatba illik, hogy a fehérgyűlölő megnyilvánulásairól elhíresült Ferda Ataman lett az új “diszkrimináció-ellenes” kormánybiztos.

És ezt a pártot nem egy szélsőséges, fehérellenes szektaként kezelik, hanem a választók jóvoltából a kormánykoalíció meghatározó ereje, mely 118 helyet foglal el a 736 fős Bundestagban, miután a választók 14,8 százalékát meggyőzték, amit ők képviselnek, az a járható út.

Kiemelt képünkön Belit Onay polgármester – forrás: welt.de

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben