19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldidőjárásKiemelt

Minden jó, ha vége jó: országszerte eljött a fehér karácsony

Az idősebb generáció számára megszokott, de az utóbbi évek változásainak hatására egyre inkább el-elmaradó látványra ébredhettek a magyarok, ugyanis szerte a Kárpát-medencében eljött a fehér karácsony. 

A Kárpátok vonulatain a fehér karácsony még napjainkban is természetes, így nem meglepő, hogy a Madarasi Hargitán már üzemelnek a sípályák.

Hasonló a helyzet országunk északi részén is. Így fest most egy magaslati látkép Poprádról:

A kárpátaljai országrészben található Munkácson olyan sok hó esett, hogy a helyiek a Latorca partján még egy hóbálnát is építettek. Az alkotás rövid időn belül népszerűvé vált a közösségi oldalakon.

Az ország belseje felé haladva is leesett a hó. Először Borsod, majd Szabolcs megyében fehéredett ki a táj, de Szombathelytől kezdve, Kecskeméten át, egészen Nyíregyházáig lehet látni havas fényképeket.

 

További híreink

A Twitter törölni fog minden bejegyzést, ami “árthat a vakcina megítélésének”

Irányi Dániel

Gyurcsány figyelem! Visszaszólt a Jobbik

Dunai Tibor

Online aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk a csenyétei mentők mellett

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben