20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekSzórakozás

Mindig péntek- itt a Magyar Sziget fellépőinek programja

Ahogy közeledik július 27-e, a Magyar Sziget szervezői egyre több információt osztanak meg a 2022-es ásotthalmi fesztiválról többnyire a rendezvény hivatalos oldalán.

Néhány nappal ezelőtt a liberális 444 azon akadt ki, hogy az általuk nácinak gondolt fesztiválon még a Tankcsapda is fellép.

“Jönnek a férgek”- a 444 máris rettegésbe kezdett a Tankcsapda ásotthalmi fellépése miatt

Mostanra már az is kiderült, hogy a ‘Tankok’ pénteken állnak a Pipa’s Chips Nagyszínpadra. A pontos időpont tehát: 2022.07.29. 22:50.

A fellépők napi bontásban:

A szervezőcsapat tájékoztatása szerint Ásotthalmon már minden szálláshely betelt, de a szomszédos Mórahalom településén egészen biztosan akad még szabad hely – például a Laura apartmanban, ahonnan (Szegedhez hasonlóan) ingyenes fesztiváljáratok indulnak Ásotthalomra.

A zenei programok mellett kulturális, közéleti és politikai előadások is helyet kapnak a Magyar Szigeten. Hamarosan ezek is nyilvánosak lesznek.

 

 

További híreink

Hamarosan működésképtelen lehet a rendőrség?

Kiss Albert

Súgógépről tudja csak elmondani saját programját Márki-Zay Péter

Faragó Dániel

“Semlegesség és stratégiai nyugalom”- a németektől vásárol hadilőszereket a honvédség

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben