16.9 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

Most éppen egy villanykörtétől rettegnek a “traumatizált” belpestiek

Kedvezményes LED-izzó-vásárt hirdettek a II. kerületben, a hírt maga a kerület polgármestere, Őrsi Gergely osztotta meg a Facebook-oldalán. A hírrel együtt közzétette az esemény logóját is, ami… hát… egy villanykörte. Akar lenni – írja az erre igen érzékeny Telex.

Az eset érdekessége, hogy még a balos polgármester követői se láttak bele semmit a képbe. A Telex szerkesztőségén kívül mindenki felismerte a villanykörtét, és még a bejelentésnek is örült. Nem úgy derék rettegőink, akik azt írták:

lehet, hogy csak mi látjuk bele a 20. század legvéresebb kezű diktátorát az ártatlan izzóvásár ártatlan logójába. Szavazzon!

Nos, ha már a XX. század legvéresebb kezű diktátoráról fantáziálnak, a mi szerkesztőségünk akárhogy hunyorgott, sehogy se ismerte fel a villanykörtében Lenint, Sztálint, Mao-t, de még csak Pol Pot, vagy akár Kim Ir Szen sem derengett fel előttünk. Most így belegondolva, igen sok véreskezű vörös mészárost adott nekünk a XX. század, így nem világos, melyiket látták bele a kulturmarxista firkászok.

A legviccesebb az egészben, hogy még az olvasóik szerint is túltolta a rettegést a Telex:

 

 

További híreink

„A legaljasabb magyarellenes megnyilvánulások segítenek, hogy újra összetartóak legyünk” – beszélgetés FankaDelivel

Joó György

Közéleti vita robbant ki Franciaországban Napóleon halálának közelgő kétszázadik évfordulója miatt

Varga Lilla

Svájcban megszavazták az azonos neműek “házasságát”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben