2.5 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemeltVideó

Munkában a magyarellenes TASZ – bíróság elé állították a mezőőröket (videó)

Magyarországon a hatalom rendszeresen meghurcolja a tisztességes magyarokat, akik a saját tulajdonukat védik bűnözők ellen, de az még ilyen körülmények között is ritka, hogy rendvédelemmel foglalmozó hivatalos személyekkel tegyék ezt. Most ez is megtörtént, méghozzá a TASZ bejelentésének engedelmeskedve. Vádlott lett az ásotthalmi mezőőrökből, mert megállítják a sokszor lőfegyverekkel a hazánkba betörő migráns bűnözőket – írja legújabb videójához Toroczkai László. 

A Mi Hazánk elnöke azt mutatja be, hogy a TASZ közreműködésével, hogyan vegzálják azokat az ásotthalmi mezőőröket, akik védik a déli határokat. Toroczkai László a mezőőrökkel együtt tanúként ment a bíróságra. A videóból kiderül, hogy ki mellé állt a magyar igazságszolgáltatás.

További híreink

Gyorshír: Késsel támadtak Janusz Waluśra

Kemény János

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben