13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Munkájukat elveszített oltatlanoknak gyűjt karácsonyra a Mi Hazánk

Karácsonyra adomány- és ajándékgyűjtést indít a Mi Hazánk a kötelező oltások miatt munkahelyüket (illetve fizetésüket) elvesztők családjai részére – derül ki a párt bejelentéséből. 

Alább a felhívás:

Az érintettek a [email protected] címen igényelhetik a segítséget (lakcímük és mobilszámuk megadásával, illetve a Mi Hazánk helyi vezetői is keresik az érintetteket), az adományokat és ajándékokat (kizárólag cipősdobozba vagy hasonló méretűre csomagolva, lehetőség szerint feltüntetve, hogy milyen korúaknak/neműeknek szánják) a párt József krt. 43. alatti irodájába várjuk nyitva tartási időben: https://mihazank.hu/kapcsolat Pénzadományok utalása „Az oltatlanoknak is legyen karácsony!” közleménnyel: https://mihazank.hu/tamogatas Minden magyar felelős minden magyarért!
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és , szöveg, amely így szól: „Munkájukat elveszített oltatlanoknak gyűjt ajándékot karácsonyra a Mi Hazánk. Minden magyar felelős minden magyarért! キ MiHazánk”

További híreink

Összenő, ami összetartozik: Bősz Anett csatlakozott a DK-frakcióhoz

Szabó Norbert

Harmincan támadtak egy társaságra Balatonakaliban

Irányi Dániel

Újabb trükkökkel élnek vissza az NKM nevével az adathalász csalók

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben