7.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

MZP beszél tovább: az ellenzéki és a kormánypártoknak is példát mutatunk az átláthatóság terén

Márki-Zay Péter egy sajtótájékoztatón mondta el, milyen ígéreteket tett szervezete, a Mindenki Magyarországa Mozgalom az amerikai Action for Democracy támogatásáért cserébe. Az ügy titkosszolgálati jelentését 2051-ig titkosították.

Márki-Zay Péterék többek között megígérték, hogy kormányra kerülve belépnek az Európai Ügyészségbe, illetve megőrzik a forint stabilitását. Vállalták továbbá, hogy megduplázzák a GYES-t, a családi pótlékot, és kiutasítják az orosz kémbanknak nevezett Nemzetközi Beruházási Bankot – ezek természetesen csak azok az ígéretek, amiket MZP bevallott, a gyanakvást érdemes fenntartani.

A volt miniszterelnökjelölt viszont mindennek ellenére állítja, hogy pártokat nem finanszíroztak a kampányban és utána sem ezekből a pénzekből.

A teljes sajtótájékoztató:

(MZP Facebook, ATV) 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

 

További híreink

Még a japán drukkerek is gúnyt űztek a meccs előtt bohóckodó német válogatottból

Irányi Dániel

Mi Hazánk: az infláció miatt szükséges az otthonteremtési támogatások megújítása

Irányi Dániel

Egyre több színésznőnek kezd elege lenni a feminista propagandából

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben