3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Na mit kapott a megvert mentőst a bíróságon elásással fenyegető férfi? Felfüggesztett fogházat!

A Kisvárdai Járásbíróság 2020. március 4-én gyorsított eljárásban zaklatás vétsége miatt Sz.R. vádlottat 10 hónap fogházbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

A tényállás szerint a férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt van folyamatban eljárás a Kisvárdai Járásbíróságon. Ebben az ügyben 2020. február 19-én tartott tárgyalást a bíróság, ahol a férfi ittas állapotban jelent meg, és életveszélyesen megfenyegette a jelenlévő sértettet.

A sértett magánindítványt terjesztett elő, kérte a vádlott felelősségre vonását.

A vádlott korábban több alkalommal volt büntetve, legutóbb a Kisvárdai Járásbíróság 2019. november 21-én mint különös visszaesőt súlyos testi sértés bűntette miatt elzárásra ítélte.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője tudomásul vették az ítéletet, míg az ügyészség súlyosításért fellebbezést jelentett be – közölte honlapján a Nyíregyházi Törvényszék.

További híreink

4500 orvos tervezi felmondását az új egészségügyi törvény miatt

Irányi Dániel

Tizenhárom éves “fiatal” rabolt Budapesten

Irányi Dániel

Horthy freskó Kecskeméten: a Fidesz megérti “zsidó testvéreinek fájdalmát”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben