9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Napirend előtt- a Jobbik cigányul beszélt, a Mi Hazánk megvédené a fehér civilizációt

A tegnapi első plenáris ülés után tovább folytatódik a parlamenti munka, hamarosan pedig a bizottságok is megtartják alakuló üléseiket. 

A tovább bomló Jobbik – most éppen Stummer lépett ki –  már arra sem volt képes, hogy magyarul tegyen fel kérdést a napirend előtt, ehelyett a roma származású képviselő lováriul szólalt fel a magyar törvényhozás legfontosabb épületében. Sok cigányszervezet szerint azonban teljesen helytelen volt a beszéd, tele hibákkal.

Amikor valaki ősmagyar tarsolylemezben hordja az oldalán a legújabb okos Xiaomit és a honfoglalás korából való sipkában vezeti a Suzuki Ignisét azt joggal hívjuk (mű)magyarkodásnak. Ha ezt elfogadjuk, akkor Varga Ferenc felszólalását nevezhetnénk akár cigánykodásnak is.

Az ülésen a Mi Hazánk képviselői is jelen vannak, Dúró Dóra bejegyzésében így számol be: a Mi Hazánk dolgozni jött ide, hogy a nemzet érdekeit képviseljük. Nem engedjük, hogy kötelező oltásról dönthessen Magyarországon a WHO, és megvédjük a fehér civilizációt is. Ez még csak a kezdet!

További híreink

A német külügyminisztérium visszautasította a Petry Zsolt ügyében tett magyar kormányzati nyilatkozatokat

Varga Lilla

Folytatódik a Jobbik szétesése

Avar Álmos

Több mint ezer emberrel szemben intézkedtek

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen