11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság Kiemelt

Ne a végrehajtókat védje a kormány, tényleges gazdasági könnyítést az adósoknak, hitelkárosultaknak!

A Mi Hazánk Mozgalom szerint több intézkedésre lenne szükség a végrehajtásokra vonatkozólag, hogy végre ne a népnyúzásból élő kizsákmányoló végrehajtókat és a pénzintézeteket szolgálja ki a rendszer – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a párt.

“Szükségesnek érezzük, hogy a legnehezebb sorsú embereken is segítsünk és ezt már többször is kértük a kormánytól a vírus megjelenését követően. Igazságtalannak érezzük azt, hogy például a devizakárosultakat semmilyen módon nem védi a kormány” – hangsúlyozzák.

A Mi Hazánk Mozgalom ezért kezdeményezi, hogy a kormány a végrehajtásokra és a közjegyzői eljárásokra vonatkozó szigorítási intézkedéseit egészítse ki a letiltások, inkasszálások és a felmondott szerződésekből eredő fizetési kötelezettségek felfüggesztésével, amelyek mögött hitelszerződés van, azonnali hatállyal a kihirdetett veszélyhelyzet végéig.

Ezek hiányban sok száz család lakhatása, megélhetése foroghat kockán – zárják közleményüket.

Magyarjelen.hu

További híreink

Az úr bilincsben is úr: öltönyben ment betörni egy 48 éves dánszentmiklósi férfi

Szabó Norbert

Dúró Dóra: Csenyétén nincsenek törvények

Gabay Dorka

“Rasszista sértések” miatt távolították el a Waczak szálló egyik epizódját egy brit műsorszolgáltatóról

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben