21.9 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Négygyermekes, egyedülálló anyuka vesztette életét egy autóbalesetben

Kamionnal ütközött egy személygépkocsi Ivádnál. A baleset áldozata egy 33 éves egyedülálló anya. Négy gyermeke maradt árván.

Megrázó baleset történt augusztus 17-én este Ivádnál. Máig tisztázatlan körülmények között ütközött egy személyautó egy kamionnal. A személygépkocsi egyik utasa a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek. A helyszínelés során kiderült, az elhunyt egy 33 éves egyedülálló édesanya, aki négy gyermeket hagyott hátra.

A balesetben meghalt nő Arlón élt, a négy gyermeke közül hárman 10 év alattiak. A polgármester elmondta, az anya helyben nem talált munkát, ezért minden nap felautózott Budapestre, ahol éjszakánként egy tortagyárban takarított.

Minden éjjel utazott Budapestre, ami innen 170-180 km. Éjszaka dolgozott, nappal meg nevelte a gyermekeit

– mondta a polgármester az RTL Klubnak. Az autót nem a nő vezette. Gyerekei a tragédia után a nagymamájukhoz kerültek.

(Life.hu nyomán – Fotó: atv.hu)

További híreink

Emberi spermában bukkantak a vírus nyomaira kínai tudósok

Szabó Norbert

Ukrán repülő – Iráni biztosítótársaságok nem hajlandóak kártérítést fizetni

Dunai Tibor

Diagnosztizálták az ötödik koronavírus-fertőzöttet Magyarországon

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben