18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Néhány hónappal a választások előtt egyhangúan oszlatta fel magát a Jobbik Egerben

“Vár állott, most kőhalom” – idézhetnénk Kölcsey sorait akár az egri Jobbik kapcsán is, akik egybehangzó sajtóinformációk szerint 18 igennel, ellenszavazat nélkül oszlatták fel magukat alig néhány hónappal az országgyűlési választások előtt. 

A feloszlatást több vezető jobbikos politikus is megerősítette, a részleteket állítólag már közölték is a párt vezetésével.

Az egri Jobbik vezetőinek indoklása szerint tovább már nem akarnak a DK-s Berecz Mihály kampányához “biodíszletként” asszisztálni. A szebb múltat is megélt egri Jobbik prominensei bizonyára abban reménykedtek, hogy nem történhet meg az, hogy DK-s politikust kelljen támogatniuk, ráadásul mindezt az MSZP-s kötődésű Mirkóczki Zita vezénylésének alárendelve.

A fentiek minden bizonnyal megtörténtek, az Egerinfó közli, hogy a Jobbik és Berecz csapata között hetek óta feszültség húzódott.

Brenner Kolomannak még ezzel együtt sem emiatt kellett magyarázkodnia az ATV-ben, ugyanis időközben az is kiderült, hogy

nem fog sikerülni a szivárványkoalíció népszavazási kezdeményezése.

Gyenge kezdés után erősen visszaesett a balliberálisok aláírásgyűjtése – nem lesz népszavazás

 

További híreink

Miskolci hegesztők, a 9/1 osztály

szilardkrebsik

Liberális blokád a színművészetin

Gabay Dorka

Korrupció? Az ukrán futballszövetség elnöke ellen vizsgálódik a FIFA és az UEFA

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen