3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Néhány órán belül kétszer rabolta ki a szomszédasszonyát

A sátoraljaújhelyi rendőrök előállították azt a férfit, aki három órán belül kétszer rabolta ki a szomszédját.

Rablás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy karcsai férfival szemben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított 2020. május 31-én, 12 óra után felfeszítette az egyik szomszédja házának bejárati ajtaját, majd megbújt a kertben, mert időközben észlelte, hogy hazaérkezett az ingatlan tulajdonosa. A férfi ezek után egy késsel a kezében ment be a házba, megfenyegette vele az asszonyt, és készpénz átadását követelte. A nő odaadta néhány ezer forintját, ezek után a rabló távozott a lakásból.

Az elkövető 15 óra előtt ismét átment a szomszédjához és újból pénz követelt, majd erőszakoskodni kezdett az asszonnyal, de végül már csak némi aprópénzt tudott magával vinni.

A sértett a történtekről másnap értesítette a hozzátartozóját, aki telefonon tett bejelentést a rendőrségre. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, a férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a kihallgatását követően őrizetbe vették.

További híreink

Tizenhárom éves “fiatal” rabolt Budapesten

Irányi Dániel

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt Budapesten

Irányi Dániel

Ózdi nő kábított el, és rabolt ki egy férfit

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben