15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Nem engedték be az LMBTQ rendezvényre a hazafiakat

Bár a koronavírus járvány számtalan módon akadályozta és akadályozza még mindig életünket, ahhoz nem elég erős, hogy megszüntesse a Magyarországra és az egész világra ezerszer veszélyesebb LMBTQP propagandát.

Ezen a héten számos esemény zajlik a hazai pride hét alkalmából, például hétfőn az Auróra nevű szórakozóhelyen a mozaik közösség rendezésében meghirdetett „Érzékenység a kereszténységben” című esemény, amelyen Jézus nevét is szájukra véve próbálták bizonyítani, hogy „Isten a meleg büszkeség mellett áll”.

Hazafiak kis csoportja is megpróbált bejutni, köztük a Mi Hazánk budapesti elnöke, Nagy Attila is. Ugyan a szervezők saját meghívójuk szerint is a párbeszéd fontosságában hisznek, de a kritikai hangokat ezúttal sem engedték be. 40 kilós fiúk és fiús lányok állták el útjukat és rendőri segédlettel órákon át sikeresen akadályozták az érdemi párbeszéd kialakulását.

A szervezők minden bejutni akarót kikérdeztek világnézetéről, szándékairól, a házirend ismeretéről, kivéve azokat, akikről ránézésre látszott, hogy degenerált, mert azokat egyből beengedték. Így rekedt kívül például az egészséges kinézetű két lány is, akik saját bevallásuk szerint az Úr igéjét hozták volna el a megtévelyedetteknek ezért az esemény alatt végig az utcán imádkoztak a lelkükért.

További híreink

Dúró Dóra megszólalt a NAT hisztéria kapcsán

Dunai Tibor

Magyargyalázással ünnepelték a kupagyőzelmet a bukarestiek

Dunai Tibor

Robbantással fenyegetőzött egy férfi

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen