20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Nem fogyasztottak, hanem inkább övtáskát loptak egy győri étteremből

A fotón látható “személyek” közül a “nő” rendkívül derűs ábrázattal rendelkezik. Azt persze nem lehet tudni, hogy az elégedett arckifejezése lopás előtt, vagy inkább lopás után ült ki az arcára… A másik “egyén” pedig, valamilyen gondolkodás-félét produkált.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható nő és férfi megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2020. október 31-én 23 óra körül egy győri vendéglátóhely asztaláról elloptak egy őrizetlenül hagyott övtáskát, a benne lévő személyes iratokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel együtt – közölte a rendőrség.

A feltételezett elkövetőkről a vendéglátóhely biztonsági kamerái felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható nőt és férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(Forrás és fotó: police.hu)

További híreink

“Eléggé fasisztoid a csávó”

Faragó Dániel

Európa Tanács: a vírus fenyegeti a migránsok jogait

Faragó Dániel

Három évet kapott a Tiszaújvárosban rabló és molesztáló egyiptomi férfi

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben