21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Nemcsak a belügyminiszter, a Jobbik szerint sincsenek no-go zónák Magyarországon

Néhány héttel ezelőtt Pintér Sándor belügyminiszter kijelentette, hogy nincsenek no-go zónák Magyarországon és most azt láthatjuk, ezzel a Jobbik is azonosul – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

A politikus erre vonatkozóan úgy fogalmaz:
Legalábbis erre következtetek abból, amit Szilágyi Szabolcs jobbikos önkormányzati képviselő, a Miskolci Rendészeti Bizottság vezetője mondott a közgyűlésben. Idézem: “Volt szó itt a no-go zónákról, ez is Pakusza képviselő úrhoz köthető, aki Lyukóvölgy kellős közepén állva retteg, hogy az ott egy no-go zóna. (…)Nyilván politikai marketing szempontjából ez a no-go zónázás jól hangzik.”
Továbbá közleményében hangsúlyozza:
Azon nem csodálkozom, hogy az a Pintér Sándor, aki két hét alatt rendet ígért, tagadja a no-go zónák létét, de a Jobbik – azt gondolom – ezzel a kijelentéssel ismét arcul csapta választóit. Azokat az embereket, akiknek a mindennapi életük lehetetlenül el, akiknek ingatlanjaik értéke felére vagy akár nullára esik, mert egy ilyen településrészen vagy csak annak közelében élnek.
A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke szerint jól látszik, hogy a népi demokráciáért küzdő Jobbik teljesen feladta rendvédelmi elveit és a Mi Hazánk Mozgalom maradt az egyedüli párt, amely továbbra is küzd ezen zónák felszámolásáért. Nemcsak a testületben és a parlamentben, hanem kint a terepen is – zárja közleményét a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

Magyarjelen.hu

További híreink

Az M5 csatorna hétköznap oktatási tartalmakat közvetít

Szabó Norbert

Nigériában kalózok tíz túszt ejtettek

Kiss Albert

Koronavírus: az adózási szankciók felfüggesztését kérik a kormánytól

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen