20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Niedermüller szerint a határkerítés embertelen és morálisan tarthatatlan

Az ATV Start című beszélgetős műsorában Niedermüller Péter, a DK alelnöke tarthatatlannak nevezte a határkerítést.

„Ennek a kormánynak az összes politikai megoldása az volt, hogy építsünk egy nagy falat, mindenkit nyomjunk ki ebből az országból, és nem foglalkozunk velük tovább. Ez több mint embertelen. Ez morálisan is tarthatatlan” – jelentette ki Niedermüller Péter.

Niedermüller arról már nem beszélt, hogy a határkerítést nem a morál tartja, hanem az az alulfizetett honvédség, ahol a kísérleti vakcinák elutasítása parancsmegtagadásnak minősül.

A permanens létszámhiánnyal küzdő fegyveres testület eddig sem tudta maradéktalanul kiszűrni az illegális bevándorlókat,

Ásotthalom önkormányzata ezért arra kényszerült, hogy központi támogatás nélkül önálló mezőőrséget hozzon létre az invázió megfékezésére.

A DK-s polgármester úgy vélte, hogy a kormánynak a migrációval kapcsolatban tett intézkedései ellentétesek az európai értékekkel: a humanizmussal, a szolidaritással, a toleranciával és a befogadással.

Niedermüller nyilatkozatából azt is kifelejtette, hogy a kormány a jól fizető bevándorlók esetében a letelepedési kötvények kivezetésével együtt is megtalálta azt a megoldást, amellyel a migránsok legálisan bejöhetnek Magyarországra.

Erről itt írtunk:

A magyar kormány egyre nagyobb üzletet csinál a bevándorlásból

 

További híreink

Elfogadták: több intézkedést visszahoznak, melyeket korábban a koronavírus miatt vezettek be

Irányi Dániel

Az SZNT úgy értékeli: további fél évet kapott az aláírásgyűjtésre

Dunai Tibor

Jogerős ítélet kötelezi Bákó megye prefektusát a temetőre vonatkozó iratok kiadására

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben