35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekHumorKiemelt

Nincs vele a bírás – újra posztolt Jakab Péter: “még csak most lesz igazán sok energiám rátok”

Újra posztolt Jakab Péter. A Jobbik nagyot bukó, tegnap lemondott elnöke most azzal fenyegetőzik saját Facebook – oldalán, hogy most aztán rengeteg ideje lesz és most fog azzokkal foglalkozni, akik örülnek a távozásának. 

Nehéz döntés volt a tegnapi, de a helyes döntések nem mindig könnyűek.
Meghoztam, és csak a köszönet hangján tudok szólni hozzátok. 🙏
Számolatlanul kaptam és kapom most is a támogató üzeneteket, és persze az aggódóakat is. Ugye nem hagysz itt bennünket, mint az elődeid? A válaszom az, hogy nem. Nem adom meg a Fidesznek ezt az örömöt, akárhogy is dolgozik rajta.
Aki ismer, tudja, nem vagyok az a feladós fajta, két okból sem: az egyik a ti támogatásotok, ami kötelez, hogy folytassam. A másik a Fidesz diadalittas őrjöngése, amit tegnap óta művelnek. Mintha legyőzték volna a legfőbb ellenfelüket. Fideszes miniszterek, országgyűlési képviselők, bayerzsoltok lengetik a győzelmi zászlót. Korai. Soha nem adom meg nektek azt az örömöt, hogy eltűnjek. Nem győztetek le! Sőt, most lesz csak igazán több energiám rátok. 😃
Csak az elnöki széket hagytam ott. De maradok a nép pártján.
Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak! –írja Jakab Péter.

Korábban megírtuk, hogy könnyen előállhat az a helyzet, hogy Jakabnak még ennél is több ideje lesz. A Jobbik lemondott elnökét a frakció éléről, de akár a pártból is eltávolíthatják, miután az ellene beadott etikai beadvány vizsgálata folyamatban van.

“A párt etikai bizottságától azt a visszajelzést kaptam, hogy a beadványom megérkezett, befogadták, jelenleg vizsgálati szakaszban van, eredmény sokkal későbbre várható. A Jobbik etikai bizottságánk több eszköze is van, amivel szankcionálhatják azokat, akiknél etikai vétséget állapítanak meg, ezek közül a legsúlyosabb a kizárás”

-mondta el telefonon az eljárás kezdeményezője, Varga Zoltán, aki Jobbik dunakeszi önkormányzati képviselője.

“Nagyon bizalmi” volt a légkör a Jobbik választmányi ülésén (videó)

 

További híreink

Munkából a temetőbe – Apák Napja kapcsán hívja fel a figyelmet a Mi Hazánk a férfiak helyzetének kilátástalanságára

Faragó Dániel

Toroczkai: “Csatát nyertünk a Facebook ellen!” (videó)

Faragó Dániel

“Mikor lesz Magyarországon valódi igazságszolgáltatás?” – nyílt levél az igazságügyi miniszterhez

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben