26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Nyaralókunyhók miatt akadt ki a fekete “tiktoker”

Egykori rabszolgakunyhókat alakítottak luxusnyaralókká az Egyesült Államokban, mely szállásokat az Airbnb-n le is lehet foglalni. Ezen háborodott fel egy néger “tiktoker”. 

Az állítólag “civil jogsegélyt nyújtó ügyvédként dolgozó” @LawyerWynton fedőnéven tevékenykedő néger egy mississippi ültetvény területén fekvő ház miatt akadt ki. Azt állítja, a kunyhót az 1830-as évekig rabszolgák lakták.

Hogy gondolhatja valaki, hogy rendben van ezt kiadni? Egy olyan helyet, ahol embereket rabszolgaként tartottak

– háborgott a videóban, amit már több millióan láttak a Business Insider beszámolója szerint.

Szerinte ezzel “gúnyt űznek a rabszolgaságból”, majd miután hosszasan ecsetelte az általa valósnak elfogadott állításokat a modern történelemoktatás 1800-as évekre vonatkoztatható részeiből, közölte, hogy messze nem elégedett, hiába került le a nyaraló az Airbnb listájáról. Állítja, több más államban is talált már példát arra, hogy egykori rabszolgakunyhókat adnak ki luxusszállóként, így folytatja harcát.

További híreink

Harmincan erőszakoltak meg egy fiatal lányt Izraelben

Kiss Albert

Végrehajtó maffia 4: Tömeges lehúzás

Irányi Dániel

Nagy érdeklődés mellett indult a Magyar Sziget első napja

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben