4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

Óbudán késelték meg Deutsch Tamás apósát

Pénteken kora este az óbudai Nánási útra gyilkossághoz riasztották a rendőröket. Egy 57 éves férfi albérletben lakott a Duna parti társasház egyik lakásában, és miután vitába keveredett a lakás tulajdonosával, leszúrta. A mentőszolgálat próbálta újraéleszteni a férfit, de nem sikerült, és belehalt sérüléseibe.

Információk szerint fideszes politikus apósa az áldozat. Az elkövetőt a helyszínen elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, és elismerte a tettét. Az RTL úgy tudja, a gyanúsított tavaly költözött a lakásba, és eleinte semmi probléma nem volt vele, a panaszok később viszont sokasodtak. Pénteken viszont fizetnie kellett volna, ez váltotta ki a vitát, ami késelésig fajult.

Dunai Ede író közösségi oldala szerint Deutsch Tamás leírásnak megfelelő apósa, Lazsányi László az áldozat, bár ezt vasárnapra virradóra eltávolítoták. Ezt valószínűsíti Deutsch-Lazsányi Erika bejegyzése is saját Fb-oldalán.

„Kollégáim a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe is vették. Ellene emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított a tettét a kihallgatáson elismerte”

– közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi letartóztatásáról a bíróság a következő napokban dönthet.

(Forrás:k.info)

További híreink

Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk Bács-Kiskun megyében

Faragó Dániel

Nem váltható jegy a hajókra és a repülőtéri járatra a jegyautomatákban

Varga Lilla

Online országgyűlési és önkormányzati döntéshozást szorgalmaz a Mi Hazánk

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen