17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Olasz, kábítószeres graffitis fújta össze az Erzsébet híd lábát

A vádirat szerint egy huszonnégy éves olasz állampolgár – miután kábítószert, marihuanát szerzett meg és fogyasztott – 2020. január 2-án, a délutáni órákban, az I. kerület, Döbrentei térnél, az Erzsébet híd budai hídfőjének pillérén egy körülbelül 20 négyzetméteres falfirkát fújt fel festékkel. A fiatal férfi a cselekményével kilencvenezer forint kárt okozott. A rendőrség perceken belül intézkedett a falfirkáló ellen.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség a férfi ellen rongálás vétsége és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat a Budai Központi Kerületi Bíróságon.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság – tárgyalást mellőzve – büntetővégzésben szabjon ki pénzbüntetést a vádlottal szemben.

Elemi.hu, kiemelt kép: ekosystem

További híreink

Operatív törzs: a kormány szerdai ülésén tárgyalja a május 3. utáni új kijárási szabályokat

Szabó Norbert

Spanyol gyerekre támadt a bevándorló, mire a helyiek jól helybenhagyták

Szabó Norbert

A jobbikos expolgármester három és fél év letöltendőt kapott

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen