13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Olyan kínos volt a balliberálisok tüntetése, hogy még a 444 is otthagyta

A szombati hőségben ismételten összegyűlt egy kisebb tüntetőcsapat, hogy műanyagszékeken ücsörögve tegyék egyértelművé: “Orbán megbukott”.

Az eseményre a 444 is kilátogatott, hogy megnézze azt a keménymagot, mely az ellenzék velejét adhatja. Meg is jelent országunk krémje, a Che Guevarát éltető öreg kommunistától Márki-Zay Péteren át, egészen a kulturmarxista fiatal “forradalmárig”. A rövid interjúkból mindössze annyi derült ki, hogy a megjelent, “minőségi tömeg” szerint a balliberális (ál)ellenzék nem képviseli az általuk elvárt minőséget, de majd “hátha jön valami jobb”.

A fénypont mégis egy bizonyos Antsi nevű “művész” volt, aki valamiért azt hiszi, tud énekelni, és ért a zeneszerzéshez. A “művésznő” nem lámpalázas az biztos, így bátran állt a kamerák elé, ám mikor megkapta a kérdést, “miért nem sikerült megverni a választásokon Orbán Viktort?”, úgy elbizonytalanodott, hogy egy vágás után inkább felrohant a színpadra, hogy feldobja kicsit az ott álló feminista szövegelését.

Ha már ott volt, össze is balhézott pár nyugdíjassal, akik szerették volna hallgatni a genderista okfejtést. Velük Antsi közölte, “Orbán megbukott”, majd valami spontán stand-up éneklés/szavalásba kezdett, ami után már keveseket kellett tovább buzdítani a távozásra.

A 444-es Ács Dániel szekunder szégyenérzettel az arcán távozik.

A “művésznő” produkciója 4:59-nél kezdődik, de az egész videó zseniális.

“Amilyen a tábor, olyan az ellenzék” – mondhatnánk.

További híreink

Orbán: “A szabályszegő éttermeket be fogjuk zárni”

Irányi Dániel

Bernie Sanders felfüggesztette kampányát az elnökjelöltségért

Dunai Tibor

Háborút indított a Fidesz a Mi Hazánk megfojtására

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben