16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Önkéntes tartalékos katonacsaládok karácsonyi adományokat kaptak Székesfehérvárott

Önkéntes tartalékos katonacsaládoknak adományozott ajándékcsomagokat a Magyar Pünkösdi Egyház Székesfehérvárott.

A csomagokat az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred objektumában, december 17-én, csütörtökön adták át – írja a Honvédelem.hu.

Filó László zászlós, a 31. területvédelmi zászlóalj kiképző századának vezénylőzászlósa – aki lelkészként egyben a Magyar Pünkösdi Egyház, Krisztus Harcosai Férfiszolgálat misszióvezetője is – elmondta: úgy gondolták, karácsony közeledtével, a járvány sújtotta helyzetben, a lelki táplálékon túl, konkrét formában is kötelességük segíteni mindenkinek. Hozzátette: az egyház nagyra értékeli a katonák mindenkori helytállását.

Sipos Antal ezredes, a területvédelmi ezred parancsnoka köszönetet mondott az egyház képviselőinek a támogatásért, és azért, hogy ilyen formában is gondoltak az önkéntes tartalékosokra.

(Forrás és fotók: honvedelem.hu)

További híreink

“Eljutottunk az utolsó levegővételig” – nagy bajban a hazai vendéglátás

Irányi Dániel

A cigány hősök napjának bevezetését akarja a korábbi Jobbik elnök

Avar Álmos

Döbbenetes tények a vakcina-biznisz mögött (videó)

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen