7.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
BelföldSport

Orbán Viktor szerint Szerbia nyeri a focivébét

A magyar miniszterelnök tippje több mint 100-szoros pénzt érhet a fogadóirodáknál.

Egy nappal a 2022-es katari vb nyitómeccse előtt meghúzta a váratlant Orbán Viktor. A kormányfő a Facebookon kérte ki követői véleményét arról, hogy ki nyeri a világbajnokságot.

Sőt, hogy borzolja a kedélyeket, kommentben a saját tippjét is leírta: szerinte Szerbia nyeri a vb-t.

Déli szomszédaink kétségkívül erős válogatottal rendelkeznek, azonban azt túlzás lenne állítani, hogy ők a torna esélyesei. A fogadóirodák általában több mint 100-szoros oddsot adnak a szerbek végső győzelmére, így aki megfogadja Orbán Viktor tippjét, busás nyereményben reménykedhet.

Ugyanakkor a miniszterelnök választás előtti ígéretei fényében érdemes fenntartásokkal kezelni a fogadási tippjeit is, így nem biztos, hogy a legjobb ötlet Szerbia vb-győzelmére pénzt tenni.

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Még a japán drukkerek is gúnyt űztek a meccs előtt bohóckodó német válogatottból

Irányi Dániel

Mi Hazánk: az infláció miatt szükséges az otthonteremtési támogatások megújítása

Irányi Dániel

Egyre több színésznőnek kezd elege lenni a feminista propagandából

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben