22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Orosz zászlóval a zakóján szólalt fel Szakács Árpád a Mi Hazánk tüntetésén

A kollektív bűnösség elve alapján meghurcolt orosz emberek mellett állt ki beszédében Szakács Árpád a Mi Hazánk tüntetésén, melyen a NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése ellen tiltakoztak.

Az újságíró-publicista a magyar értelmiség árulását tartotta a jelenkor legnagyobb tragédiájának. Szerinte a kovidizmus hazugságáradata nem tudta volna legyűrni a magyar társadalmat, ha az értelmiség nem adja el a lelkét és nem vállal cinkosságot a globális világ hazai politikai helytartóival. Szakács Árpád beszédének középpontjába a szabadságot helyezte, és mások mellett a világhírű Szepes Mária írót idézve a szabadságért való küzdelem jelentőségét emelte ki. Hangsúlyozta: aki a szabadságáért akar küzdeni, az a jövőben mindenhol készpénzzel fizessen, és ne vásároljon multinál.

További híreink

A korlátozások enyhítése után ismét illegálisan vadásznak az orrszarvúkra

Irányi Dániel

Egyre gyakoribbak a keresztények elleni támadások Szudánban

Kiss Albert

Mi Magunk vlog: a bűnözésről és a sályi megemlékezésről

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen