4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

Pakusza: Fel kell tennünk a kérdést, valóban megszűnik-e a közmunkás munkacsoport Perecesen? 

Pakusza Zoltán, önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökének közleménye szerint fel kell vetni a kérdést, valóban megszűnik-e a közmunkás munkacsoport Perecesen? 

“Az elmúlt napokban több ilyen információ is eljutott hozzám, ezért levélben fordultam a városvezetéshez, hogy megtudjuk, mi a valóság. Amennyiben ez tényleg így van, az komoly visszalépés a településnek.”

– mondta

Pakusza szerint az előző ciklusban képviselőként azon dolgozott, hogy minél hatékonyabb legyen a közterületeken a munka.

“A képviselői keretből két fűkaszát, hómarót és szerszámokat vásároltam. A képviselői tiszteletdíjamból pedig év végén jutalmat adtam azoknak, akik jól dolgoztak. Azt gondolom, hogy a csoport megszüntetése hátrányosan fogja érinteni a választókörzetet, nemcsak földrajzilag fogunk a város perifériájára szorulni. Erre a példa a kaszálás, amelyben Pereces csak több városrész után következhet két három héttel a kezdés után. Éppen ezért várom polgármester úr mihamarabbi válaszát”

– fejezte közleményét a képviselő.

További híreink

„Nem fogjuk hagyni, hogy a hazánkban cigányterror uralkodjon!” (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

Mi Hazánk – “Elég volt a no-go zónákból, rendet, csendőrséget!”

Faragó Dániel

Példátlan a magyar történelemben, hogy ilyen rövid idő alatt így megerősödjön egy párt (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben