23.3 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt Külföld

Párnával fojtotta meg kisfiát a focista

A hatóságok letartóztatták a 32 éves focistát, Cevher Toktast, aki bevallotta, egy párnával megfojtotta az ötéves kisfiát.

A török focista, Cevher Toktas meggyilkolta ötéves kisfiát. A gyermeket koronavírus-gyanúval ápolták egy kórházban, ahol apjával együtt került karanténba. A focista később azzal riasztotta az orvosokat, hogy a kisfiú alig lélegzik – írja a New York Post.

Életét nem sikerült megmenteni, két órával később elhunyt. A gyermek halálát eleinte nem tartották gyanúsnak, de a focista május 4-én feladta magát.

Elmondta a rendőröknek, hogy ő ölte meg a gyermekét, mert a születésétől fogva nem szerette őt. Egy párnát nyomott a gyermek arcába, 15 percen keresztül tartotta rajta egészen addig, amíg már nem mozdult a kisfiú.“Aztán szóltam az orvosoknak, hogy segítsenek, hogy eltereljem magamról a gyanút” – mondta. Azt állítja, a gyilkosság egyetlen oka az, hogy nem szerette a kisfiút. “Nincs semmilyen mentális problémám” – mondta a férfi.

Forrás: life.hu

További híreink

Rendőrök mentették ki a bíróságról a kutyáját megkínzó balotaszállási nőt

Dunai Tibor

Egy nap alatt több mint hétszázzal emelkedett a brit halálos áldozatok száma

Dunai Tibor

Kim Dzsongun húga megfenyegette Dél-Koreát

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben