8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Mi Hazánk Ifjai – “Az utca még mindig a miénk!”

Pécset elárasztották a…?

Bizonyára a legtöbben értesültek arról, hogy Pécsett idén először a budapestihez hasonló vonulást szervezett az LMBTQSTB+ mozgalom.

Az önmagukat kizárólag ezzel a betűösszetétellel identifikáló, többségében budapestről odautazó aktivisták szembesültek a pécsi emberek véleményével, amikor közvélemény kutatások formájában és az utcán szembe ment velük a valóság. A pécsi emberek nem kérnek a homoszexuális önmutogatásból. Ez a mozgalom viszont ezzel nem törődve erőlteti mindenkire az ő “másságukat” függetlenül attól, hogy ez érdekli-e a pécsieket, vagy nem. Ennek helyi fiatalok hangot is adtak.

A magukat a tolerancia bajnokainak hazudó, valóságban szélsőségesen családellenes ideológiákat képviselő “prideosok” azonban nem viselik a kritikát. Feljelentéssel és börtönbüntetéssel fenyegették a Mi Hazánk Ifjainak helyi tagjait a matricáik miatt, amelyen a társadalmat romboló ideológiák voltak felsorolva. Szándékosan félremagyarázva próbálják azt a devianciát elfogadtatni, amely nem csak család, de élet és véleményszabadság ellenesek is. Bizonyosan furcsa lehet, amikor a való élet – a Facebook világán kívül – arcon csapja ezeket a szegényes gondolkodású, önmagukat kizárólag szexuálisan meghatározó embereket, de sajnos ki kell ábrandítanunk őket.

“A valóság a mi oldalunkon áll és az utca még mindig a miénk”

-írja közleményében Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjainak alelnöke.

További híreink

Trump-párti tüntetőkre támadtak Washingtonban

Irányi Dániel

Nem tárgyal az USA

Kemény János

Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen