3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Pénzbírságot kapott Novák Előd, mert részt vett az éjszakai kitöréstúrán

Hatvanezer forintos büntetést kapott Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, amiért részt vett az éjszakai kitöréstúrán. Újbuda önkormányzati képviselőjét legutóbb gyülekezési joggal visszaélés jogcímen büntettek meg 100 ezer forintra.

60 ezer forintra büntette meg Novák Elődöt meg a 60 km-es, éjszakai kitöréstúra teljesítése miatt a rendőrség. A Mi Hazánk alelnöke közleményben tudatta, a túlzott lezárások miatt figyelemfelhívó jelleggel meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében pártja tiltakozik a kijárási tilalom ellen is. – Észszerűtlen, hogy a több mint tíz éve mindig rendben megtartott, egyéni emlék- és teljesítménytúrát sem volt szabad megrendezni idén, ahogy futni sem lehet este 8 után az „egészségvédelem” jegyében – fogalmazott a politikus, aki felidézte, legutóbb gyülekezési joggal visszaélés jogcímen büntették meg 100 ezer forintra az Országos Roma Önkormányzat székháza elé, a Deák téri lincselés után tartott megemlékezés megszervezése miatt.

– A kijárási tilalom megsértése miatt Dúró Dóra képviselőnket esti futásért, Szabadi István pártigazgatónkat pedig esti horgászásért büntették meg. A Mi Hazánk Mozgalom szerint ezek az abszurd rendőrségi határozatok is rávilágítanak a helyzet tarthatatlanságára – hangsúlyozta.

További híreink

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Nem jön Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadásának bejelentésére az Európai Bizottság elnöke

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben