17 C
Budapest
2020. október 27., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Pénztárcát lopott a cukrászdából Budapesten – fotó

A terézvárosi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt – tette közzé a felhívását a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1624/2020. bűnügyi számon lopás vétsége gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. szeptember 7-én 11 óra 45 perckor Budapesten a VI. kerületben az egyik cukrászdába a gazdasági bejáraton bement  és a személyzet figyelmetlenségét kihasználva ellopta az egyik alkalmazott pénztárcáját a benne lévő személyes irataival valamint 23 ezer forinttal együtt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Forrás és fotó: police.hu)

 

 

Kapcsolódó híreink

Radikális próbálkozás a DK aktivistáitól, összefestették a járdát

Dunai Tibor

Vasútállomáson tépte le egy nő nyakláncát

Szabó Norbert

60 éves kábítószer-termesztőt fogtak el

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben