3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKiemelt

Pilismaróton a helyzet változatlan, pár család tartja félelemben a falut

Még májusban hírt adtunk arról, hogy Pilismaróton a helyi dohánybolt előtt tizenhat késszúrással sebesített meg egy másik embert, egy roma fiatal, aki egyébként mentálisan nem beszámítható, ezért gondnokság alatt áll. A mentális problémára, továbbá arra hivatkozva, hogy tettét önvédelemből követte el, a rendőrség 72 órán belül szabadon engedte.

Az ügyben a Mi Hazánk is megszólalt, felhívták a figyelmet arra, hogy szerintük tarthatatlan, hogy a településen nincs működő rendőrőrs, a körzeti megbízott irodájának ajtaját gyakorlatilag benőtte a gaz, Lantos János, a párt esztergomi elnöke állandó rendőrőrsöt követelt a településre.

Utána jártunk, hogy mi történt azóta Pilismaróton. Megtudtuk, hogy a rendőri jelenlét továbbra is akadozik, emellett pedig, mint mondják,

a fiatal késelő szinte felbátorodott azon, hogy megúszta a késelést. Továbbra is szabadon jár-kel, és aki az útjába kerül, azt a személyt konkrétan halálosan is fenyegeti, jellemzően késsel.

Több pilismaróti lakos szerint a levegőben lóg az újabb tragédia.

(Fotó: pilismarot.asp.lgov.hu)

További híreink

Nemzeti gazdasági kórkép – a magánbenzinkutasok már az út szélén

Kemény János

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben