21.9 C
Budapest
2020. szeptember 19., szombat
Magyar Jelen
Belföld

Plüss elefántba rejtettek el több, mint 2,5 millió forintot Kazincbarcikán

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három helyi nővel szemben – közölte a police.hu.

A gyanúsítottak 2020. szeptember 7-én 9 óra után becsengettek egy kazincbarcikai lakásba. A tulajdonos a csengetésre a lakás ajtaját nyitva hagyta, és kiment a lépcsőház elé. Majd az egyik nő szóval tartotta a házigazdát, míg a társai a nyitott ajtón bejutva, a lakásból több mint ötezer eurót, és nyolcszázezer forint készpénzt tulajdonítottak el.

A rendőrök az elkövetőket négy napon belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók szinte maradéktalanul lefoglalták az eltulajdonított készpénzt is, ami bele volt varrva egy plüss játékelefántba. A rendőrök a pénzt visszaadták a jogos tulajdonosának.

(Forrás és fotók: police.hu)

Kapcsolódó híreink

A gyalogosokat fogja ellenőrizni a budapesti rendőrség

Kiss Albert

Felrobbant egy hőlégballon felszállás közben

Gabay Dorka

A Continental Makóra helyezi át váci gyárából a hűtő-fűtő rendszerek üzletágat

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben