18.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

Rablás és kifosztás kevés volt, a testi sértés után előzetesbe tették a fiatalt

Volt osztálytársának okozott koponyatörést…

A Nógrád Megyei Főügyészség letartóztatná azt a 19 éves fiút, aki olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy az eszméletét vesztve a járdára esett és életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A fiatalember három héttel ezelőtt, este 11 körül az egyik salgótarjáni buszmegállóban ököllel leütötte a volt osztálytársát. Ismerőse elesett, beütötte a fejét a betonjárdába, és elvesztette az eszméletét. A leütött fiatal vérzéssel és koponyaűri levegőgyülemmel járó koponyatörést szenvedett. Az elkövető a vérző sérülés ellenére a járdán fekve magára hagyta az eszméletlen társát.

A büntetett előéletű fiatal ellen jelenleg rablás, csoportosan elkövetett kifosztás, közokirattal visszaélés miatt folyik eljárás, sokáig bűnügyi felügyelet alatt is állt, a Nógrád Megyei Főügyészség az életveszélyt okozó testi sértés miatt – fiatal kora ellenére – a gyanúsított letartóztatására tett indítványt.

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és letartóztatta a fiút. Ettől függetlenül kijelenthető, ha az ügyészség/bíróság a súlyos bűncselekmények közé tartozó rablás miatt előzetes letartoztatásba helyezi a büntetett előéletű fiatalat, akkor egy másik fiatalnak nem törik össze a koponyája.

További híreink

A Mi Hazánk Ifjaival készített interjút az olasz köztelevízió

Kemény János

Toroczkai az azonnalinak: ha bejutunk a parlamentbe senkinek nem lesz kényelmes többsége- mi leszünk a tisztességes kontroll

Faragó Dániel

Érvénybe léptek a legújabb szigorítások

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben