21.9 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Külföld

Rekonstruálják a kijevi Majdanon történt tömegmészárlást

Az Állami Nyomozó Iroda (DBR) nyomozói a 2014-ben történt tömeggyilkosságot próbálták rekonstruálni a az Insztitutszkij utcán.

A DBR sajtószolgálatának tájékoztatója szerint az iroda detektívjei, kriminalistái valósághű helyzetben kísérelték meg a lehető legpontosabban behatárolni azokat a helyeket, amelyekből célzott lövéseket adtak le a demonstráló tömegre.

A szakemberek a munkába bevonják az igazságügyi orvos szakértőket és ballisztikai vizsgálatot is elvégeznek. A közeli napokban folytatják az események helyszíni rekonstruálását a tömegmészárlás egyéb helyszínein, így a Függetlenség-téren és a Hrescsatyikon.

A portál emlékeztet, hogy az Állami Nyomozó Iroda kezdeményezésére havi rendszerességgel beszámolnak a Majdan ügyében zajló nyomozás eredményeiről.

Forrás: ua.news/KárpátHír

További híreink

A kislányok rémálma a gendersemleges mosdó Angliában

Avar Álmos

Megemlékeztek a Kurszk tengeralattjáró pusztulásának 20. évfordulójáról

Dunai Tibor

Idegengyűlölet és napi 109 nemi erőszak Dél-Afrikában.

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben