9.2 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírekKiemelt

“Rendet, csendőrséget” – közbiztonsági tüntetést tart Nyíregyházán a Betyársereg és a Mi Hazánk

Néhány hete majdnem megismétlődött a Cozma-gyilkosság, amikor Vásárosnamény-Gergelyiugornyán egy szórakozóhely előtt megkéselték az ott dolgozó Juhász Gergő barátunkat, a Betyársereg megyei vezetőjét. Az elkövetőt, egy cigány stricit, bűnözőt két nap múlva elengedték a rendőrök, jelenleg is szabadlábon van, ráadásul csak súlyos testi sértéssel vádolják. A vérlázító eset miatt, a Betyársereg főszervezésével, szeptember 11-én (vasárnap) 14 órakor tüntetünk Nyíregyházán, a Kossuth téren, ahonnan az ügyészség elé vonulunk. Budapestről buszt indítunk, de igény szerint az ország más pontjairól is. Jelentkezni a [email protected] címen lehet. 

Minden magyar felelős minden magyarért! Kérem, hogy tartsatok velünk, találkozzunk Nyíregyházán! Ez a mi hazánk!  – Írja rövid felhívásában Toroczkai László a párt elnöke.

A Mi Hazánk frakcióvezetője a minap megdöbbentő videóban számolt be arról, hogy Szabolcs megyében a bűnt üldözni hivatott szerveket, (azon belül az ügyészséget) mennyire nem érdekli a beilleszkedni nem tudók kártékony és mások életét veszélyeztető viselkedése.

További híreink

Felbecsülhetetlen ökológiai kár a Felvidéken

Faragó Dániel

Mi Hazánk: Cigánybűnözők vertek össze brutálisan egy postást

Kemény János

A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése ellen tüntet Orbán Viktor hivatalánál a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben