-2.5 C
Budapest
2022. január 26., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Rendőrökre támadtak a csendháborítók Borsod megyében

Csendháborítás miatt voltak kénytelenek intézkedni a rendőrök egy Borsod megyei településen, kiérkezésük után azonban többen is rájuk támadtak. 

Nehézkesen sikerült rendet tenniük a rendőröknek miután egy kis faluban intézkedés közben egy részeg fiatal férfi rájuk támadt. A támadónak már volt dolga a törvénnyel, ezúttal is többször megütötte a kiérkező rendőröket.

A rendőrök meg akarták bilincselni, ekkor a szintén büntetett 39 éves rokon és a kiskorú barátnője ordítozni kezdett, Azt remélték, hogy ennek hatására elengedik a közülük valót.

A nő lökdösni kezdte az egyik rendőrt, akit az időközben kiszabaduló férfi meg is ütött, ezalatt az idősebb férfi dulakodásba keveredett a másik rendőrrel.

Az egyenruhások nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A fiatal férfi és idősebb unokatestvére ellen végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását, míg a nő esetében próbára bocsátást és a próbaidő tartamára pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta az ügyészség.

(illusztráció:al nuszra)

További híreink

Félmillió doboz cigarettát csempésző román ellen indult eljárás

Faragó Dániel

Kábítószert, pénzt, autókat foglaltak le a budapesti rendőrök (+videó)

Irányi Dániel

Hátulról leütötte, majd kirabolta az idős nőt egy férfi Budapesten

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen