16.5 C
Budapest
2021. szeptember 28., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Rendőrökre támadtak a csendháborítók Borsod megyében

Csendháborítás miatt voltak kénytelenek intézkedni a rendőrök egy Borsod megyei településen, kiérkezésük után azonban többen is rájuk támadtak. 

Nehézkesen sikerült rendet tenniük a rendőröknek miután egy kis faluban intézkedés közben egy részeg fiatal férfi rájuk támadt. A támadónak már volt dolga a törvénnyel, ezúttal is többször megütötte a kiérkező rendőröket.

A rendőrök meg akarták bilincselni, ekkor a szintén büntetett 39 éves rokon és a kiskorú barátnője ordítozni kezdett, Azt remélték, hogy ennek hatására elengedik a közülük valót.

A nő lökdösni kezdte az egyik rendőrt, akit az időközben kiszabaduló férfi meg is ütött, ezalatt az idősebb férfi dulakodásba keveredett a másik rendőrrel.

Az egyenruhások nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A fiatal férfi és idősebb unokatestvére ellen végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását, míg a nő esetében próbára bocsátást és a próbaidő tartamára pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta az ügyészség.

(illusztráció:al nuszra)

További híreink

A rendőrség rajtaütött a miskolci szegregátumok drogdílerein

Szabó Norbert

Vonatjegyük nem volt, és még ők bántalmazták a kalauzt

Varga Lilla

Más makkját zsákolta be

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen