22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Rogán Cecíliához köthető cég tett szert egy balatoni nyaralóra

Kikiáltási áron vitte el Siófok-Sóstón az egykori Rába-nyaralót a Digital Minds Kft. a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. árverésén. A cég 168,9 millió forintot fizetett az 5322 négyzetméteres telekért és a rajta álló 18 faházért és központi téglaépületért – vette észre a napi.hu. 

A Digital Minds Kft. egyébként elvileg egy rendezvényszervező cég, mely állandó rendezője a nemzeti futóversenynek, valamint a Fitbalance eseményeknek. A Fitbalance és a N Nemzeti Futóversenyre Rogán Gaál Cecília, Rogán Antal miniszterelnöki kabinetminiszter akkori felesége adott be több oltalomigényt a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalába – emlékeztetett a napi.hu.

Ezen rendezvényeket pedig olyannyira komolyan veszi a kormány, hogy csak 2019-ben

közel fél milliárd forintos támogatás érkezett különféle állami cégektől.

További híreink

Már a “holokauszttagadást” is bünteti a Facebook

Faragó Dániel

A kormányhivatal nem engedte betiltani Mezőkövesden a Meseország mindenkiét

Irányi Dániel

Az új bankadó inkább kölcsön, mint adó

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen