5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Mikulásgyár
BelföldHírek

Rogánné félmilliós csizmában várta a Mikulást

Megnyitotta kapuit idén is a Mikulásgyár, Budapesten, a Millenáris Parkban. A nagy eseményre, a gyerekek legnagyobb örömére, most is eljött az igazi finn Mikulás, Joulupukki. A jótékonysági rendezvényt Rogán Cecília és Sarka Kata nyitották meg. Így kerültek az alábbi közös képre Mészáros Lőrinc lányával.

Mikulásgyár

Budapest, 2019. november 29.
Sárközi Edit, a NKM Nemzeti Közmûvek Zrt. vezérigazgatója (b2) , Matyi Alexandra, az Alexandra Könyvkiadó ügyvezetõ igazgatója (b3), Rogán Cecília, a Nakama & Partners ügyvezetõje (b4), Zsolnai Endre, a MikulásGyár alapítója (b5), Kardos István, a Magyar Vöröskereszt fõigazgatója (b6), Joulupukki, a lappföldi Mikulás (b7), Mészáros Beatrix, az OPUS Global Nyrt. igazgatósági elnöke, a Mészáros Csoport vezetõje (j2) és Glázer Tamás, a Millenáris Park Nonprofit Kft. ügyvezetõ igazgatója (j) a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a fõvárosi Millenárison 2019. november 29-én.
MTI/Szigetváry Zsolt

Lassan megszokjuk, hogy ebben már semmi meglepő nincs, mint ahogyan abban sem, hogy a jótékonysági eseményen Rogán Cecília félmilliós csizmában topogott.

Ez egy Gucci Sylvie Strap csizma. Úgy elkapkodták a potom 1.550 dolláros csizmát, hogy már nem is lehet kapni. Azért mi megmutatjuk, hogy az eredeti ára ennyi volt:

elemi.hu

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben