34.7 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BűnügyHírekKiemelt

Rokonságban álló részeg “fiatalok” támadtak rá Miskolcon, nyakcsigolyatörése lett

Három fiatalkorú tavaly nyáron összevert egy járókelőt Miskolc belvárosában, majd kifosztotta.

Az elkövetők Miskolc egyik városrészében italoztak, majd hajnali kettő körül ittasan elindultak a városközpont irányába. Útközben azonban hangoskodtak és kiabáltak.

Egy járókelő a belváros irányából egyedül haladt velük szemben, közöttük semmilyen kommunikáció nem történt, azonban a gyalogos miután elhagyta a társaságot, mobiltelefonjáról értesíteni akarta a rendőrséget. Ezt azonban nem tudta megtenni, mert a legidősebb fiú fenyegetőzve utána szaladt és hátulról a lábszárán megrúgta, aminek következtében a férfi a földre esett. A fiú ekkor rugdosni kezdte a fejét és a testét. Eközben érkeztek oda társai is, akik ugyancsak bekapcsolódtak a verésbe. A rúgások következtében a férfi rövid időre elvesztette az eszméletét.

A bántalmazás során a férfinak kiesett a kezéből a mobiltelefon, amit a legidősebb fiú zsebre vágott. Ezután valamennyien távoztak a helyszínről, majd egy közeli szökőkúthoz mentek és ott várakoztak. Rövid idő elteltével a rendőrök igazoltatták őket, amelynek során a legidősebb fiú a szökőkút peremére tette a lopott telefont, majd a mellette ülő unokatestvére azt lassan a szökőkút vizébe ejtette.

Az összevert férfinek nyakcsigolyatörése, illetve fej- és nyaktájékon zúzódásos sérülései keletkeztek. Körülbelül 3-4 hónap alatt épült fel.

Forrás: 24.hu
Fotó: illusztráció

További híreink

Strasbourgtól való függetlenséget szorgalmazza a Mi Hazánk

Gabay Dorka

Fideszes politikusbűnözés gyanúja miatt tett feljelentéseket a Mi Hazánk

Szabó Norbert

Csomortányi István: az EB mostani döntése a magyarellenes erőknek biztosít teret

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben