6.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Roma szerveződés a Kitörés túra ellen

Migránspárti, bűnözői életvitelt népszerűsítő romák szerveznek tüntetést a Kitörés túra résztvevői ellen.

A Kitörés túra mindig heves gyűlölet ébresztett a balliberálisokban és “antifasisztákban”. Ez persze nem meglepő, hiszen az esemény egy tiszteletadás a hős német és magyar honvédek előtt, akik életüket adták a hazáért, méghozzá az ő elvbarátaik, a vörös horda elleni küzdelemben. Példát mutattak önfeláldozásból, bátorságból és kitartásból.

A hisztériakeltés tehát nem új keletű, ám míg korábban a maréknyi tüntetőt a (németországi import antifasisztákkal kiegészített) belpesti “liberális vállú anarchisták” képezték, addig mára már a liberálisok és “jogvédők” által felbátorított, könnyen mozgósítható és nagyszámú cigányság képezi a valódi erőt.

Számarányukból kifolyóan két tüntetésre is telik erejükből, egyiket Érden tartják, melynek szervezője egy bevándorláspárti pesti cigány, aki szerint a migránsok a “testvéreik”, akiket egyenesen meghívnak a mi országunkba.

11:30-kor van gyülekező a “Kis Imre Benzinkútnál”, onnan indulnak tovább a “Szél Kálmán” térre. Arra járó olvasóinknak azt tanácsoljuk, értékeikre vigyázzanak.

A második tüntetés 13 órakor kezdődik, a már jól ismert “roma jogi aktivista”, Száva Vince szervezésében. Ő már Törökszentmiklós kapcsán is bizonyította, nem esik nehezére pár száz fuxos, kokszos, mercédeszes bűnöző mozgósítása. Jelszava “ÉKE ÉS IMA”:

Ha kedves olvasóinknak felkeltette az érdeklődését bármelyik esemény, akkor a következő személyeket keressék, hiszen ezek a törvénytisztelő, megfélemlített cigányok szabadságot vettek ki munkahelyükön, így biztosan ott lesznek:

 

További híreink

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Vékony Csongor: a Fidesz egy identitás nélküli, szemfényvesztő, populista párt

Faragó Dániel

A Sándor-palota előtt tüntet a Mi Hazánk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben