21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Romániában is rosszul megy: 70 ezer eurós autóval gurult a segélyért

Ezúttal Craiova (régi magyar nevén Királyi) kies városában lehetett bárki szemtanúja annak a groteszk felvonulásnak, melynek célja a szociális segélyek átvétele volt.

Nehogy arra tessék gondolni, hogy csak nehéz sorsú polgárok álltak sorba a segélyekért. Sőt, őket inkább eltakarta a böhöm nagy terepjárók, kabriók, sportkocsik, egyéb luxusautók kígyózó sora. Fura, nem? Ha valakinek egy 70 000 eurós SUV van a segge alatt, miért is van szüksége málélisztre, cukorra, ilyesmikre? Úgy tűnik, az érintett polgároknak nagyon is van. Igaz, amikor a kíváncsi riporter rákérdez, az úrvezető azonnal készen áll a válasszal:

á, dehogyis jöttek ők a segélyért, csak ide ni, a szomszéd iskolába érkeztek, hogy megbeszéljenek valamit a gyermekük osztályfőnökével. A szünidő kellős közepén. Iskolába.

(Digi24, Főtér.ro nyomán)

További híreink

Díjat kap, mert videóra vette George Floyd letartóztatását

Irányi Dániel

“Szégyeljék el magukat, gusztustalan emberek”

Faragó Dániel

Ausztria felől jöhet a hatodik hullám- Boldogkői szerint újra maszkot kellene hordani

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen