8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Rusvai állatorvos szerint az összes vakcina jobb az oltatlanságnál

Bármelyik vakcina jobb, mint az oltatlanság, ez “egyértelmű a statisztikákból”

– jelentette ki Rusvai Miklós állatorvos csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A tömör kinyilatkoztatásairól elhíresült Rusvai most a 60 év felettieknek javasolja, hogy minél gyorsabban adassák be maguknak a kísérleti vakcinát. A “szakértő” csúnyán lebuktatta a hónapok óta tartó oltáspropagandát, mert szerinte a delta variáns az oltottakat is ugyanúgy meg tudja fertőzni, mint az oltatlanokat,

de ettől még jó szívvel javasolja bármelyik vakcinát.

Hozzátette: a hatvan év felettiekből 400 ezren egyáltalán nincsenek beoltva, ezek az emberek “kevés jóra számíthatnak”.

Rusvai az oltáspropaganda mellett akaratlanul saját “szakértését” is megkérdőjelezte, hiszen bevallotta, hogy fogalma sincs az adatokról, de nagyon vágyik már egy ilyen statisztikára.

“Nagyon hasznos lenne, ha az oltás támogatottságát egy olyan statisztikával lehetne növelni, amelyből megtudható, hogy a koronavírus miatt korházba kerülők és elhunytak hány százaléka volt beoltva.”

Kitért arra is, hogy a mostani fertőzési görbe nagyjából követi a második hullám tavaly szeptemberi mintázatát. Azt is megfogalmazta, hogy a vakcinák szuperhatását már egy kis eső is legyőzheti.

A jövő héten csapadékos időszak kezdődik, ami nagy valószínűséggel a koronavírus és a nátha gyorsabb terjedését is magával hozza majd – vélekedett.

További híreink

Lejtmenetbe kapcsolt az építőipar Magyarországon

Kiss Albert

Az Egyesült Államokban az oltottak mentesülnek a maszkviselés kötelezettsége alól kültéren

Irányi Dániel

13 éves lánynak adott „kristály” drogot

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen