6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

Saját társa kezdeményezett fegyelmi eljárást a homofelvonuláson vonagló jobbikos ellen

Szabó Balázs a balra tolódott, gyurcsányista Jobbik újpesti önkormányzati képviselője fegyelemi eljárást kezdeményezett párttársa, Bereczki Miklós ellen, aki a hétvégén Niedermüller Péterrel együtt vonult a Budapest Pride-on. Szabó levele szerkesztőségünk birtokába jutott…

A momentumos Kerpel-Fronius Gáborral, Soproni Tamással és a DK-s, magyargyűlölő Niedermüller Péterrel közösen vonagló Bereczki még saját Facebook oldalán meg is osztotta a nagy coming outot.

“Először voltam a pride felvonuláson és remekül éreztem magam, az pedig megtiszteltetés volt, hogy egy nagyon fontos üzenetet tarthattam magam előtt neves politikus társaimmal. Külön érdekesség és tanulság magamnak és másoknak is talán, hogy 15 éve ez még elképzelhetetlen lett volna számomra, de szembe mertem nézni az előítéletekkel és betanult reflexekkel és megismertem sok másként gondolkodót akár a politikában akár más területen és rájöttem, hogy jó emberek. A mai pride számomra ezt jelentette” -írja csöpögve Bereczki.

A fegyelmi eljárás Szabó Balázs számára sem ismeretlen, hiszen a Jobbik nemrégiben felfüggesztette a tagságát.

A balliberális összefogás színeiben mandátumhoz jutó, Újpest momentumos polgármestere által is kirúgott Szabó most mégis párttársként hivatkozik a felvonuló Bereczkire.

Szabó Balázs levelében megemlíti, hogy Bereczki vonulgatása több pártbélinél is kiverte a biztosítékot, az persze már más kérdés, hogy a Gyurcsány Ferencbe olvadt, szebb múltat is megélt alakulat esetében mire számítanak, miben reménykednek még a káderek.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy

Szabó Balázs teljes levele alább.

Előrebocsátom, hogy én kifejezetten kedveltelek Téged és a korábbi politikai tevékenységedet is. Szurkoltam a sikereidnek és bizakodtam abban, hogy elnyered a polgármesteri címet Soroksáron.

A hétvégi Prideon való felvonulásod azonban hatalmas felháborodást okozott a tagság körében. Azt gondolom, hogy megengedhetetlen, amit tettél és a politikai prostitúciónak olyan elrettentő példáját mutattad be, mely még a Jobbik történetében is mindeddig példátlan volt.
A Pride egy nyíltan magyarellenes, keresztényellenes és családellenes rendezvény, amin semmi keresnivalód nem lett volna – még magánemberként sem, nemhogy egy molinóval, annak a hungarofób Niedermüller Péternek az oldalán, aki naponta gyalázza, nácizza, nevezi csőcseléknek a magyarokat. Olyan vörös vonalat léptél át, mely arra a szomorú lépésre késztetett bennünket, hogy igyekezzünk véget vetni ennek az ámokfutásnak. Ennek így semmi értelme nincsen, hogy miközben mi Újpesten – egyébként sikerrel – küzdöttünk az ellen, hogy a városházára ne kerüljön ki a szivárvány lobogó és a kerületünkben ne legyenek homokos rendezvények, addig Te, a város másik felében ennek totálisan az ellenkezőjét csinálod és harcolsz azért, hogy a hőn áhított kormányváltás után minél több előnyt élvezzenek a homoszexuálisok.
Azt gondolom, hogy ha pl. Újpest momentumos (!) polgármesterében van annyi, hogy a Pride napján inkább tüntetőleg pecázni menjen és ne vegyen részt ezen a rendezvényen, akkor egy jobbikos politikusnak pláne semmi keresnivalója nincs ezen a felvonuláson. 
Jobbikosként, önkormányzati képviselőként és háromgyermekes apukaként is kénytelen vagyok elítélni azt, amit tettél. Amikor kimentél felvonulni, nyilván bele sem gondoltál, hogy mennyi jobbikost köpsz szemen és alázol meg.

Azt hiszem az az egyenes és a korrekt, ha a szemedbe mondom, hogy szégyelld magad; és közöljem: Hamza István egri tagtársunkkal közösen (és tucatnyi tagtársunk hallgatólagos támogatásával) fegyelmi eljárást kezdeményeztünk ellened. 

Igen, teszem ezt én, akit fél éve rángat az etikai bizottság és próbál kizárni abból a pártból mondvacsinált okokra hivatkozva, melyért tizenegynéhány éve dolgozok, dolgoztam. Téged minden bizonnyal nem fognak, de ha mégis, azt hiszem hamar megtalálod a helyed új barátaid körében.

“Bajtársi” üdvözlettel,
Szabó Balázs

 

További híreink

AFD: ne fizessünk migránstámogató szervezeteknek!

Kemény János

Az ukrajnai háborúból való kimaradást kezdeményezte a V4-ek védelmi bizottsági ülésén Novák Előd

Irányi Dániel

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben